Urmăriți canalul Culturi Agricole - www.culturiagricole.ro pe WhatsApp

SUMI AGRO Biostimulator KAISHI

14,72 Lei 9,81 Lei

SUBSTANȚA ACTIVĂ:

  • 12% w/w, 13,40% w/v L-Aminoacizi de origine vegetală

  • 2% w/w, 2,20% w/v azot total organic (N)

  • aminoacizi obţinuţi prin hidroliză enzimatică a proteinelor vegetale

  • 2% w/w, 2,20% w/v Bor (B)

  • 0,80% w/w, 0,86% w/v acid aspartic

  • 4,30% w/w, 4,60% w/v acid glutamic

  • 0,26% w/w, 0,28% w/v histidină

  • 0,35% w/w, 0,38% w/v serină

  • 2,55% w/w, 2,75% w/v glicină

  • 0,12% w/w, 0,13% w/v treonină

  • 0,37% w/w, 0,40% w/v arginină

  • 0,58% w/w, 0,63% w/v alanină

  • 0,08% w/w, 0,09% w/v tirozină

  • 0,04% w/w, 0,43% w/v valină

  • 0,10% w/w, 0,11% w/v metionină

  • 0,42% w/w, 0,45% w/v fenil-alanină

  • 0,07% w/w, 0,07% w/v izoleucină

  • 0,43% w/w, 0,46% w/v leucină

  • 0,43% w/w, 0,46% w/v lizină

  • 0,09% w/w, 0,09% w/v hidroxiprolină

  • 0,38% w/w, 0,41% w/v prolină

  • 0,02% w/w, 0,02% w/v triptofan


DESCARCĂ INFORMAȚII PRODUS:


KAISHI este acreditat de organisme internaționale pentru utilizare în fermele ecologice, cât și în fermele care aplică tehnologia clasică.
KAISHI este un biostimulant cu o formulă unică, ce conține aminoacizi de natură vegetală, extrași prin procesul de hidroliză enzimatică, și azot (N) organic.

Data ultimei actualizări: 05.02.2024

Selectează ambalaj:
1 L
5 L
In stoc

Durata de livrare: Produsul ajunge la tine in 3 - 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: AGM-SUMI AGRO-3060 Ai nevoie de ajutor? 0744 395 787
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

CULTURA

DOZA/CONCENTRAȚIE

RECOMANDARE DE APLICARE

Măr

2 L/ha

se recomandă aplicarea a doua tratamente pe o perioadă de vegetație.
primul tratament (T1) se aplică atunci când fructele au până la 40 mm diametru (BBCH 74 - 75), iar al doilea tratament se aplică la un interval de 10 - 15 zile de la T1.

Viță de vie

2 L/ha

se recomandă minimum un tratament pe o perioadă de vegetație, începand cu faza de formare a boabelor BBCH 71, cât și atunci când planta suferă de stresul cauzat de factorii biotici și abiotici.

Cartof

3 L/ha

se recomandă aplicarea a doua tratamente.
primul tratament (T1) se aplică la începutul înfloritului BBCH 51 - 55, iar cel de-al doilea tratament (T2) se aplică la un interval de 10 - 15 zile de la T1.

Grâu de toamnă

0,2 hl/apă

recomandăm două tratamente pe o perioadă de vegetație.
primul tratament (T1) în toamnă BBCH 21 - 25), iar al doilea tratament aplicat în primavară, la frunza stindard BBCH 39 - 49 sau în orice fenofază atunci când plantele suferă de stres.

Rapiță

0,2 hl/apă

recomandăm două tratamente pe o perioadă de vegetație.
primul tratament (T1) în toamnă BBCH 15 - 20, iar al doilea tratament aplicat în primavară, în perioada de alungire a tulpinii, până la formarea inflorescenței BBCH 35 - 45 sau în orice fenofază atunci când plantele suferă de stres.

CARACTERISTICI TEHNICE:

  • KAISHI este un biostimulant condiționat sub formă de lichid de culoare galben-maroniu, având miros specific, o densitate de 1,06 - 1,10 kg/l, un pH cuprins între 4 - 5 (măsurat la o temperatură de 20°C).

  • KAISHI a fost dezvoltat după ce specialiștii companiei Futureco BioScience au întreprins numeroase cercetări în domeniul metabolismului aminoacizilor și influența lor în procesele fiziologice ale plantelor. Aminoacizii din componența produsului KAISHI sunt obținuți prin procesul de „hidroliză enzimatică a proteinelor” de natură vegetală. Un amestec echilibrat de exoproteine și endoproteine specifice supuse procesului de hidroliză enzimatică conduce la obținerea a 92% L-aminocizi liberi. KAISHI are în componență L-aminoacizi liberi de origine vegetală și azot (N) organic. KAISHI este mult mai activ decât alte produse obținute prin procedee convenționale de hidroliză (hidroliză acidă, hidroliză simplă sau dublă). Prin hidroliză enzimatică sunt obținuți L-aminoacizi de o calitate mult mai pură deoarece nu conțin substanțe insolubile.

  • Compoziția produsului KAISHI nu variază de la un lot la altul, deoarece materiile prime utilizate sunt întotdeauna aceleași, astfel încât produsul nu arată diferențe de eficacitate la loturi diferite.

  • KAISHI este un biostimulator recomandat pentru utilizarea în culturile agricole din România, pentru intensificarea proceselor fiziologice și o revigorare a plantelor care suferă de stres (cauzat de fito-toxicitate dată de anumite produse de protecție a plantelor, secetă, inundații, temperaturi mari / mici), pentru dezvoltarea masei foliare, pentru a influența pozitiv conținutul de proteină în plante și pentru a aduce un plus de energie în procesul de biosinteză a uleiului în cazul plantelor oleaginoase.

MOF DE ACȚIUNE:

  • KAISHI este un biostimulant puternic și cu rezultate sigure, utilizat în procesele de recuperare a plantelor după o perioadă de stres cauzată de lipsa apei, căldură, săruri în exces sau stres cauzat de aplicarea unor pesticide mai agresive.

CUM ACȚIONEAZĂ KAISHI ÎN PLANTĂ:

  • L-aminoacizii liberi (AA) conținuți în produsul KAISHI stimulează metabolismul plantelor, în special în situații în care au suferit datorită stresului de mediu și prin urmare, crește randamentul culturilor.

De asemenea, L-aminoacizii liberi sunt implicați în:

  • activarea sistemului de fotosinteză

  • reglarea activității stomatelor

  • recuperarea plantelor care suferă de stres

  • stimulează procesul de întărire a peretelui celular

  • cresc activitatea de polenizare și de formare a fructelor

  • îmbunătățesc procesul de formare a hormonilor naturali în plante (auxinele)

  • îmbunătățesc procesul de absorbție și utilizare a microelementelor necesare plantelor

  • acţionează ca un co-adjuvant-aplicat împreună cu produse pentru protecția plantelor și nutrienților foliari.

KAISHI poate fi aplicat în orice moment în timpul perioadei de vegetație a culturilor, în special după stresul cauzat de secetă, îngheț, atac masiv al dăunătorilor și agenților patogeni sau după aplicarea produselor pentru protecția plantelor pentru a ajuta planta să-și revină din stres.

  • Tratamentele cu KAISHI se vor repeta la un interval de 10 - 15 zile (conform omologării din tabelul de mai sus), folosind suficientă apă în amestec pentru a acoperi întreaga masă foliară.

  • Datorită aderenței sale puternice și a acțiunii de penetrare, se recomandă efectuarea testelor de compatibilitate pe o suprafaţă mică înainte de a face amestecuri cu produse pentru protecția plantelor.

  • KAISHI a fost testat în condițiile pedoclimatice din diferite zone ale României, având rezultate foarte bune. Portofoliul de culturi la care poate fi utilizat acest produs este în curs de extindere în 2021 în conformitate cu legislația din domeniu și aplicată de autoritățile din România.


* A se utiliza numai în scopul pentru care a fost omologat și în conformitate cu instrucțiunile alăturate. Riscurile asupra utilizatorilor și mediului pot fi evitate numai cu condiția respectării recomandărilor din prezenta etichetă. Citiți întotdeauna eticheta înaintea utilizării!

Vezi mai mult
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!