Descarcă aplicația Culturi agricole din Google Play și App Store.

SUMI AGRO Biostimulator KINACTIV FRUIT

82,84 Lei 53,41 Lei

SUBSTANȚA ACTIVĂ:

  • 4% w/w, 5% w/v aminoacizi liberi de tip L

  • 12% w/w, 16% w/v fosfor (P2O5)

  • 16% w/w, 21% w/v potasiu (K2O)

  • 0,50% w/w, 0,70% w/v bor (B)

  • 0,05% w/w, 0,07% w/v molibden (Mo)

  • 0,002% w/w, 0,003% w/v cupru (Cu-EDTA)

  • 0,20% w/w, 0,30% w/v fier (Fe-EDTA)

  • 0,01% w/w, 0,02% w/v mangan (Mn-EDTA)

  • 0,002% w/w, 0,003% w/v zinc (Zn-EDTA)

  • 1,50% w/w, 2,10% w/v acid glutamic

  • 1,00% w/w, 1,40% w/v glicină

  • 1,00% w/w, 1,40% w/v lizină

  • 0,50% w/w, 0,70% w/v metionină


DESCARCĂ INFORMAȚII PRODUS:


KINACTIV FRUIT este acreditat de organisme internaționale pentru utilizare în fermele ecologice, cât și în fermele care aplică tehnologia clasică.
Biostimulant pe bază de L-aminoacizi de origine vegetală și microelemente pentru susținerea fructifi cării, îmbunătățirea procesului de acumulare a zaharurilor și stabilizarea colorației fructelor.

Data ultimei actualizări: 05.02.2024

Selectează ambalaj:
1 L
5 L
In stoc

Durata de livrare: Produsul ajunge la tine in 3 - 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: AGM-SUMI AGRO-6317 Ai nevoie de ajutor? 0744 395 787
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

CULTURA

DOZA/CONCENTRAȚIE

RECOMANDARE DE APLICARE

Măr

2 L/ha

se recomandă aplicarea a două tratamente pe o perioadă de vegetație.
Primul tratament (T1) se aplică atunci când fructele au până la 40 mm diametru (BBCH 74 - 75), iar al doilea tratament se aplică la un interval de 10 - 15 zile de la T1

Viță de vie

2 L/ha

se recomandă minimum două tratamente pe o perioada de vegetație, începând cu faza de formare a boabelor (BBCH 71).
Al doilea tratament se aplică la intrarea fructelor în faza de coacere/pârgă.

Cucurbitacee (Castraveti
Pepene
Pepene verde)

2 L/ha

primul tratament (T1) este recomandat a fi  aplicat imediat dupa înflorire, al doilea tratament la 10 zile de la primul, iar dacă este nevoie, al treilea tratament se va aplica la un interval de 12 - 15 zile de la T2.

Tomate
Ardei
Vinete

2 L/ha

recomandăm 2 - 3 tratamente.
primul tratament (T1) atunci când 90% din primul etaj de fl ori s-au scuturat, al doilea tratament la 10 zile dupa T1, iar T3, dacă este cazul, la 15 zile după T2.

CARACTERISTICI TEHNICE:

  • KINACTIV FRUIT este un biostimulant cu aplicare foliară, condiționat sub formă de lichid de culoare albastră, având miros specific, o densitate de 1,28 - 1,32 kg/L, un pH cuprins între 8,5 - 9,5 (măsurat la o temperatură de 20°C). Are în componență L-aminoacizi liberi de origine vegetală, fosfor (P2O5 ), potasiu (K2O), bor (B) și o paletă largă de microelemente chelatate (EDTA).

MOD DE ACȚIUNE:

  • În procesul de dezvoltare, fructele au nevoie să acumuleze acidul gama-aminobutiric (GABA) care este un aminoacid important în structura lor. KINACTIV FRUIT are în componența sa acidul glutamic, care este precursor al GABA. Este un constituent important al multor aminoacizi și ajută la activarea nitrat-reductazei (NR), îmbunătățind procesul de metabilizare a azotului.

  • Glicina: aminoacid cu rol în potențarea procesului de „foto- asimilare”. Are rol important în procesul de fotosinteză, care crește procentul de absorbție foliară a nutrienților și ajută la creșterea fructelor, cât și la obținerea unor fructe de formă și mărime specifică soiului.

  • Lizina: aminoacid care contribuie la creșterea conținutului de proteină, ducând la întărirea membranei și peretelui celular. Crește procentul de germinare a polenului, rezultând o mai bună fructificare.

  • Metionina: aminoacid precursor de poliamine care intensifică procesul de biosinteză a etilenei în plantă și este un precursor al procesului de formare a giberelinelor. Acest fenomen intensifică dezvoltarea uniformă a fructelor, procesul de maturizare, creșterea conținutului de zahăr și creșterea fermității fructelor post-recoltare (menține fermitatea fructelor în depozit pentru o perioadă mai lungă).

  • Potasiu (K): ajută la dezvoltarea fructelor în forma specifică soiului, creșterea conținutului de zahăr și o colorație intensă a fructelor.

  • Bor: ajută la dobândirea rezistenței la depozitare. Împreună cu calciul, are un rol decisiv în stabilitatea peretelui celular și menținerea fermității fructelor în perioada depozitării.

  • Fosforul: ajută la creșterea rezistenței fructelor la condițiile de depozitare. Reduce procesele de degradare a calităților acestora în perioada de depozitare.

*Pe teritoriul UE, KINACTIV FRUIT se utilizeară în tehnologia culturilor organice cât și în culturi clasice. Este utilizat în plantații de arbuști fructiferi (căpșun, afi n, coacăz), fasole verde, bob, mazăre de gradină, varză, conopidă, ceapă și usturoi.

  • KINACTIV FRUIT a fost aplicat foliar pe multe culturi agricole și testat în condițiile pedoclimatice din diferite zone ale României, având rezultate foarte bune.

  • NU recomandăm utilizarea produsului în tank-mix cu produse care au în compoziție calciu (Ca), cupru (Cu) sau magneziu (Mg).


* A se utiliza numai în scopul pentru care a fost omologat și în conformitate cu instrucțiunile alăturate. Riscurile asupra utilizatorilor și mediului pot fi evitate numai cu condiția respectării recomandărilor din prezenta etichetă. Citiți întotdeauna eticheta înaintea utilizării!

Vezi mai mult
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!