Selectează ambalaj: 5 L
Durata de livrare: Produsul ajunge la tine in 3 - 5 zile
CULTURA |
SPECTRU DE COMBATERE |
DOZA |
EPOCA DE APLICARE |
TIMP DE PAUZA |
---|---|---|---|---|
Grâu de toamnă, grâu de primăvară |
Blumeria graminis, Puccinia striiformis, Mycosphaerella graminicola |
0,33-0,65 L/ha |
Se aplică maxim 2 tratamente la un interval de 14 zile între tratamente, de apariția frunzei stindard până la începutul înfloritului ( BBCH 37-61 ) |
35 de zile |
Grâu de toamnă, grâu de primăvară |
Fusarium spp |
0,65 L/ha |
Se aplică 1 tratament, după apariția spicului primele antere vizibile până la sfârșitul înfloritului (BBCH 61-69) |
35 de zile |
Orz de toamnă, orz de primăvară |
Pyrenophora teres |
0,33-0,65 L/ha |
Se aplică maxim 2 tratamente la un interval de 14-21 zile între tratamente, de la apariția frunzei stindard până la începutul înfloririi (BBCH 37-61). |
35 de zile |
Secară de toamnă |
Puccinia recondita |
0,33-0,65 L/ha |
Se aplică maxim 2 tratamente la un interval de 14-21 zile între tratamente, de la apariția frunzei stindard până la începutul înfloririi (BBCH 37-61). |
35 de zile |
Triticale de toamnă |
Blumeria graminis, Mycosphaerella graminicola |
0,33-0,65 L/ha |
Se aplică maxim 2 tratamente la un interval de 14-21 zile între tratamente, de la apariția frunzei stindard până la începutul înfloririi (BBCH 37-61). |
35 de zile |
Rapiță de toamnă |
Alternaria brassicae, Sclerotinia sclerotiorum |
0,3-0,6 L/ha |
Se aplică maxim 2 tratamente la un interval de 21 zile între tratamente de la începutul înfloritului și până la înflorirea deplină a culturii (BBCH 61-69). |
56 de zile |
Rapița de primăvară |
Leptoshaeria maculans, Alternaria brassicae, Sclerotinia sclerotiorum |
0,3-0,5 L/ha |
Se aplică maxim 2 tratamente la un interval de 14-21 zile între tratamente de la primele semne ale apariției atacului, din stadiul de 6 frunze până la înflorire. În cazul combaterii Alternaria brassicae si /sau Sclerotinia sclerotiorum, produsul se utilizează încă de la începutul înfloritului (BBCH 61). |
56 de zile |